Modehuset Kronan söker grafisk formgivare

Nu söker vi en grafisk formgivare till vår galleria!

Kronan är en centralt belägen galleria i Karlskrona centrum. Från början ett Domushus som 1993 byggdes om till en galleria som fick namnet Kronan. Gallerians huvudentré ligger mot stans gågata Ronnebygatan som går tvärs genom Karlskrona centrum.

Kronan fick under våren 2012 ett nytt utseende. Efter renovering är Kronan Karlskronas fräschaste galleria mitt i city med ett 20-tal butiker, restauranger och juicebar! Med drygt 2000 varumärken under samma tak, har vi ett stort utbud av mode och detaljer för alla tillfällen; vardag, fritid och fest. Kom in och inspireras till härlig shopping!

Kronan ägs och förvaltas av Samfast AB.

Vem är du?

 Vi söker dig som har en examen inom grafisk formgivning och är väldigt duktig på att skapa tilltalande grafisk form, i print och digitalt. Du har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare med fördel från marknadsavdelning,

reklam-, kommunikationsbyrå eller liknande. Du har stor vana vid korta deadlines och kan producera material snabbt. Du har grymma skills i Adobe CC, främst InDesign, Illustrator och Photoshop (mac-miljö). Inom det digitala området behöver du kunskaper inom HTML och WordPress. Ytterligare webbtekniker är meriterande. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i svenska språket (skrift) men också i engelska, detta då tjänsten även innebär att producera text.

För att lyckas i rollen behöver du vara driven, ansvarstagande och noggrann. Du har också lätt för att samarbeta med andra, är prestigelös och har en ”can do”-attityd. Du har ett stort design- och formgivningsintresse och vill gärna få utlopp för din kreativitet när tillfälle ges. Du trivs att arbeta i högt tempo med många projekt parallellt. Du är van vid att hålla tempot uppe utan att tappa i kvalitet. Du bör även vara intresserad av nya trender och vara nyfiken på att analysera din omvärld. Du kan se möjligheterna i sociala medier och har en förståelse för hur man använder dessa för att skapa stark kommunikation. Känner du dig trygg med en kamera i handen är det också en fördel.

En stark merit är tidigare erfarenhet av projektledning, gärna inom evenemang, kommunikation och/eller marknadsföring.

 Du kommer i rollen att vara huvudansvarig för formgivning, layout, digital publicering och slutlig leverans av original till tryck. Vi ser det som en självklarhet att du hanterar sociala medier.

Då tjänsten är deltid, skulle det passa för någon som exempelvis redan driver eget företag inom området eller vill kombinera en befintlig anställning med detta.

Arbetsuppgifter

Du framställer material såsom annonser för digitala plattformar och print, broschyrer, eventmaterial, säljpresentationer och original till vepor, banners och dekaler.

Tillträde & lön

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.

Mejla din ansökan senast 19 februari till linda@samfast.com och märk mejlet med Grafisk formgivare i ämnesraden. Bifoga ditt CV samt personliga brev i ansökan. Samt gärna ett arbetsprov på tidigare uppdrag som du gjort.

Posted in Okategoriserade.