Brothers

Välkommen till Brothers

Brothers är modekedjan som förstår killar. Men egentligen är det missvisande att tala om ”mode” – de flesta killar är ju inte överdrivet modeintresserade, däremot är det för de allra flesta viktigt att vara välklädda. Och välklädd behöver inte vara lika med uppklädd, utan handlar lika mycket om att känna sig bekväm och komfortabel, oavsett tillfälle.

I vår butik hittar du den kompletta manliga garderoben: från välsittande kostymer och kavajer med tillhörande accessoarer ner till kalsongerna och allt däremellan. Brothers har både plaggen och kunskapen som gör att du lever livet lite snyggare. Stilen är i grunden klassisk eller tidlös, men alltid parat med säsongens trender. Det handlar om att du ska hitta en stil som du är komfortabel med och som funkar över tid.

Brothers i Karlskrona är kompisen som du alltid kan vända dig till med stilrelaterade frågor. Utöver vår kunniga butikspersonal ger vi gärna användbara stiltips, både på brothers.se och i vår guide/katalog som du hittar i närmaste butik.

Telefon 0455-102 17
Öppettider mån-fre 10-18 lör 10-16

Till Brothers hemsida »

Välkommen in önskar Jonas med personal.